نویسنده : میربلوچزهی ; ساعت ۸:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٥/۳

رئیس انجمن پزشکان متخصص داخلی گفت: مبتلایان به چاقی، فشار خون و بیماری های قلبی پس از ماه مبارک رمضان نباید در رژیم غذایی خود تغییرات عمده ای ایجاد کنند چرا که در این ماه مبارک معده، پانکراس و کبد در استراحت نسبی به سر می برند.

 


دکتر ایرج خسرونیا در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، افزود: تغییر ناگهانی رژیم غذایی پس از ماه مبارک رمضان باعث ترش کردن و ابتلا به نفخ و اسهال و یبوست متناوب می شود. از سوی دیگر مصرف زیاد مواد غذایی پس از ماه مبارک رمضان موجب می شود خون مشغول هضم و جذب غذا در دستگاه گوارش شود در نتیجه خون لازم به قلب و مغز نرسد.
وی تاکید کرد: مبتلایان به تنگی عروق باید پس از ماه مبارک رمضان رژیم غذایی کم حجم داشته باشند و از افراط در مصرف مواد چرب و شیرین خودداری و میوه جات، سبزیجات و لبنیات استفاده کنند.
رئیس انجمن پزشکان متخصص داخلی درباره علت سردرد روزه داران در ماه مبارک رمضان گفت: بیشتر افرادی که براثر روزه داری دچار سردرد می شوند افت قند و فشار خون پیدا می کنند بنابراین لازم است هنگام افطار مواد شیرین مانند قنداق، عسل، مربا یا زولبیا و بامیه مصرف کنند تا میزان قند خون آن ها افزایش پیدا کند.
خسرونیا در پایان تاکید کرد: روزه داران مبتلا به سردرد به هیچ وجه نباید پس از افطار مسکن مصرف کنند چون معده آنان خالی است بنابراین ممکن است دچار عوارض گوارشی شوند.







.: Weblog Themes By BlackSkin :.